Käyttöehdot

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:

a) Rekisteröityä kuluttajana Tatsia-Musiikki Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Tatsia-Musiikki Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Tatsia-Musiikki Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Tatsia-Musiikki Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.

1. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus
2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (+358 400 728 882). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Tatsia-Musiikki Oy on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähkäpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa valitun rahdinkuljettajan toimipaikasta.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Tatsia-Musiikki Oy:llä ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat
3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Tatsia-Musiikki Oy:n hinnastossa. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Tatsia-Musiikki Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Tilauksen koosta riippumatta toimituskuluja Tatsia-Musiikki Oy perii 4,96 EUR. Mikäli asiakas haluaa tilauksen postiennakolla, lähetystavasta aiheutuvat kulut lisätään hintaan.


4. Toimitus
4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä kolmeen (1-3) työpäivään.
4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Tatsia-Musiikki Oy toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
4.3. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Tatsia-Musiikki Oy on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
4.4. 
Tatsia-Musiikki Oy toimittaa tuotteita verkkokaupasta toistaiseksi ainoastaan Suomeen. Jos haluat tilata verkkokauppamme tuotteita esim. Ruotsiin, niin ole hyvä ja ota yhteys meihin joko puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löydät "Yhteystiedot" välilehdeltä. Kaikki Tatsia-Musiikki Oy:n toimitukset tapahtuvat pääosin Postin tai Matkahuollon välityksellä. Lähetystapa riippuu lähetyksen koosta ja tuotteen toimitusosoitteesta. Tatsia-Musiikki Oy päättää vapaasti kuljetustavan, elleivät kuluttaja ja Tatsia-Musiikki Oy muuta erikseen sovi.


5. Maksuehdot
5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:
a) Postiennakko
b) Verkkomaksu (palvelu tuotetaan yhdessä Checkout Finland Oy:n kanssa. Palvelu toimii aivan kuten normaali verkkomaksaminen eli omilla pankkitunnuksilla)
c) Everyday verkkomaksu (palvelu tuotetaan yhdessä Checkout Finland Oy:n kanssa)
d) Visa, Visa Electron sekä Mastercard korttimaksut (palvelu tuotetaan yhdessä Checkout Finland Oy:n kanssa)


6. Palautukset
6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa avaamattomat ja käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Mikäli tuote on otettu käyttöön ja siitä aiheutuu tuotteelle arvon alennusta, perimme arvon alennuksen osuuden.
6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen tatsia(at)tatsia.fi ENNEN tuotteen palauttamista. Asiakaspalvelumme ilmoittaa palautustavan. Palautus lähetetään osoitteeseen Tatsia-Musiikki Oy, Kääntöpiiri 2 C, 02210 Espoo. Perimme asiakkaalta rahtikustannukset täysimääräisenä.


7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee välittömästi vahinkoilmoitus kuljetusliikkeen edustajalle. Ota tämän jälkeen yhteyttä asikaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio
8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Tatsia-Musiikki Oy:lle, joko sähköpostitse osoitteeseen tatsia(at)tatsia.fi tai postitse osoitteeseen TATSIA-MUSIIKKI OY, Kääntöpiiri 2 C, 02210 Espoo. Virheellinen toimitus palautetaan kuluitta Tatsia-Musiikki Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, TATSIA-MUSIIKKI OY palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)
9.1. Tatsia-Musiikki Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Tatsia-Musiikki Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Tatsia-Musiikki Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu
10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Jatka
Osastot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Prokaraoke tarjous 2
Prokaraoke tarjous 2
1,290.00€
995.00€
Maksutavat