Toimitus ja palautukset

Toimitusaika

Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä kolmeen (1-3) työpäivään. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivämäärään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Tatsia-Musiikki Oy toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Tatsia-Musiikki Oy on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

Tatsia-Musiikki Oy toimittaa tuotteita verkkokaupasta toistaiseksi ainoastaan Suomeen. Jos haluat tilata verkkokauppamme tuotteita esim. Ruotsiin, niin ole hyvä ja ota yhteys meihin joko puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löydät "Yhteystiedot" välilehdeltä. Kaikki Tatsia-Musiikki Oy:n toimitukset tapahtuvat pääosin Postin tai Matkahuollon välityksellä. Lähetystapa riippuu lähetyksen koosta ja tuotteen toimitusosoitteesta. Tatsia-Musiikki Oy päättää vapaasti kuljetustavan, elleivät kuluttaja ja Tatsia-Musiikki Oy muuta erikseen sovi.

Palautukset

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Mikäli tuote on otettu käyttöön ja siitä aiheutuu tuotteelle arvon alennusta, perimme arvon alennuksen osuuden. 

Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen tatsia(at)tatsia.fi ENNEN tuotteen palauttamista. Asiakaspalvelumme ilmoittaa palautustavan. Palautus lähetetään osoitteeseen: Tatsia-Musiikki Oy, Kääntöpiiri 2 C, 02210 Espoo. Perimme asiakkaalta rahtikustannukset täysimääräisenä.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee välittömästi vahinkoilmoitus kuljetusliikkeen edustajalle. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Jatka
Osastot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Prokaraoke tarjous 3
Prokaraoke tarjous 3
2,451.00€
1,900.00€
Maksutavat